Shop Mobile More Submit  Join Login
Gift from the Heart by Saranna Gift from the Heart by Saranna
Yay for idea that has been in my head for like forever getting finally expressed onto a paper.
Deadache's so hearty, isn't she?

Yet noooo don't fool yourself to think that'd be just a random heart Dede is just randomly carrying to somewhere, because no. That heart belonged to someone, and metaphorically it still belongs to someone: to the one poor widow who loved the one whose heart that actually is. And because the idea of true love is so very appealing, of course Deadache didn't just want to steal that precious symbol of tender promises and sweet wishes from the lover -- so may she have her dear husbands heart back.
Deadache, your sense of humour is horrid to say the least... And I love it.

Drawn with mechanical pencil, white gel pen and Micron markers. Coloured with Photoshop.
Add a Comment:
 
:iconrussianannab:
RussianAnnaB Featured By Owner Sep 9, 2016  Hobbyist Artist
Awesome
Reply
:iconlilayan:
LilaYan Featured By Owner Sep 6, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Excellent piece in many ways.
Reply
:icongeorgiedeeart:
GeorgieDeeArt Featured By Owner Aug 23, 2016  Professional General Artist
Interesting work. Good detail
Reply
:iconambergriselement:
AmbergrisElement Featured By Owner Jul 28, 2016  Student Traditional Artist
The structures and shadings give it a very cool and creepy look.Amazing work!
Reply
:iconexobiology:
exobiology Featured By Owner Jul 28, 2016  Hobbyist Digital Artist
Beautiful, excellent work!
Reply
:iconomgitssomething:
OMGitsSomething Featured By Owner May 13, 2016   General Artist
oh, I love the twisted morbidness of this idea!
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 13, 2016  Hobbyist General Artist
And I thank you for that, I'm glad to hear you like it. o/
Reply
:iconomgitssomething:
OMGitsSomething Featured By Owner May 13, 2016   General Artist
You're welcome! :3
Reply
:iconkiborgalexic:
kiborgalexic Featured By Owner May 13, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Awesome stuff!Clap 
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 13, 2016  Hobbyist General Artist
Thank youuu! 8]
Reply
:iconrivetbones:
Rivetbones Featured By Owner May 13, 2016  Hobbyist Digital Artist
Wow this turned out awesome! I especially like how the red pops out here!
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 13, 2016  Hobbyist General Artist
Aw thanksies lots!
Reply
:iconcrystalwolf132:
crystalwolf132 Featured By Owner May 12, 2016  Student Traditional Artist
AAAAAHHHHH!!! Oh I missed this ugly!!!! 


-husband???? O.o oh dear I can only imagine how that went XD
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist General Artist
I'm glad someone does. x)

Oh no, don't you think it was Deadache's. That monster is just... returning what belongs to the widow whose dear fiance was unfortunate enough to get face-to-face with Deadache. Who knows what happened to the widow, then.
Reply
:iconcrystalwolf132:
crystalwolf132 Featured By Owner May 12, 2016  Student Traditional Artist
XD
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner May 12, 2016  Professional Traditional Artist
No nytkö siltä on se nenäki jo matkale jääny (niiku siinä ikäkollaasissa). :O Ohhoh. Pörriäis-Dede. Kahtelin samanlaista niskayläselkäpörhelöä kerran tänään ku Musca joi vettä, mietin että osaa koirat näyttää joskus lystikkäiltä. Ja orgaanisten pumppujen kärrääminen matkoilla mukana on ideana sinänsä kiintoisa, että ainakin mie pohin että kauanko se kestää "elinkelpoisena" ennen pilaantumista...

Onko sen kynnet vaan ylipitkät vai jostain muusta (piirroksellisesta?) syystä tommoset pitkät ja selkeät? Oon niihin kiinnittäny hieman huomiota viimeaikoina.
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist General Artist
Ei oo vielä, mut halusin piirtää sen tähän näin tällai! (Koska ehkämahdollisesti joku tommonen juttu vois käydä oikeesti si sen jälkeen ku tolta lähtee jo klyyvariki tiehensä. Kosto ei lienis kyseessä, ei sanan varsinaisessa merkityksessä, mut Dede ehkä saattais vähän... inspiroitua tekemään juttuja vähän kostohenkisellä lähestymistavalla.)
Jaa-a, enpä tiedä sydänten meiningeistä. Eipä nuo kai varsinaisesti mätäne niin kauheen nopeasti, mut ajatellen käyttötarkotuksena jotain elinsiirtoa, lienevät ne aika nopeasti erääntyneitä.

Dedellä on ylipitkät kynnet joo, mut tässä on vähän tämmönen fifty-fifty -tilanne tyylittelyn ja korrektiuden suhteen, ku rakastan piirtää niitä pelkästään ylipitkien sijaan yliyliylipitkinä. Noissa mitoissahan ne oikeesti olis täyttä haittaa vain, ei tommosten jäänaskalien kans kauheesti juosta tai ees kävellä.
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner May 12, 2016  Professional Traditional Artist
Ymmärrän tuon (luullakseni). Uusia lisukkeita designissä tekee yleensä miel päästä käyttämään ennen aikojaan.
Paljon vertahan sydämen läpi virtaa, ja seisova veri todennäkösesti muuttuu kököksi suht. lujaa. Mene ja tiedä vaan kun en ole koskaan raakoja kudoksia käsitellyt.

Pitkät kynnet kans raastaa hyvin, nimim. noituu joka kerta ku Musca antaa tassua... Ei sillä että sen kynnet mitenkään ylipitkät olis, terävät vaan. Dedellä on sitten varmaan sekä yli(yliyli)pitkät että terävät... Ja lapiotassut. Mitäpä sitä ei piirtelis "väärin" jos vaan tykkää, taide tekee kaiken mahdolliseksi. (Minun kissanruokapurkkikavioiset saddlebredini, huhhuh.)

Meikäläinen sai taltioitua tuhruja kameralla, ku ei skannaaminen napannut... Löytyy ehkä kiinnostavaa ryönää Sta.shista (pistin noten tossa joskus).
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 13, 2016  Hobbyist General Artist
Sellasta se on nii, ja mikäpäs siinä! Saapahan ainakin mokomiin muutoksiin tuntumaa jo hyvissä ajoin. Tosin tätä hahmoa ny on kiva piirtää niin sen tulevassa lookissa kuin menneissäkin. Muita en ookaan vissiin tainnu piirtää sennäköisinä kun ne takavuosinaan oli, jollei niitä takavuosia oo noteerattu tarinallisesti enemmän. Lessu ikämeemeineen on tosin yksittäispoikkeus, ja sitäkin vois kyl piirtää lisää vähän vähemmän nukkavieruuntuneena.
Niinhän tuo tekee joo. Nyt rupes kyl kiinnostaan kuinka kauan se pumppu säilyy kättökelpoisena pestynä ja oikein säilöttynä just sydänsiirtoa aatellen... gooogleeeee!

No jaa, koiran kynnet on lopulta aseina aika hyödyttömät. On muaki piskit sen verran potkinu et tiedän mokomien keratiinipiikkien tuntuvan kyl ikävästi, mut mua kyl ärsyttää aika kovasti vaiks näissä pelaamissani roolipeleissä ku niissä noi piskinderit tekee toisiinsa pahojaki vammoja pelkästään kynsillä. Ei olis ihan niin helppoa oikeesti, ei vältisti ees tommosen dedehenkisen aseistuksen kans.
Haha lapiotassut kieltämättä. Tässäki noi mokomat on liian isot. Sillai, Dede omistaa tosiaas aikamoiset moukarit, mut ei niitten sentään kuuluis kilpailla koossa liki samoissa luokissa ku ton pään. Ehkä vielä joskus opin piirtään ne oikeisiin mittasuhteisiin.
(Minä pidän sun kissanruokapurkkikaviokaakeista.)

Jeppp, huomasin sen noten kyl! Mul on ollu vaan vähän ongelmia pitää ajatukset kasassa kommentointiin tarvittavalla tavalla, mut raapustelen kyl jotain kiitosta jossain vaiheessa sinne juu!
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner May 13, 2016  Professional Traditional Artist
Minulla on jo jonku aikaa ollu tapana rustailla tarinaa ylös koskien Murkun Deany -serkkua... Liian herkullinen hahmo sekin. Onneksi se on niin kauhea ettei se jyrää tuota pääpiruani. Se kerkesi jo meinata kuolla nesteytyneisiin keuhkoihin (tyypillinen kuolinsyy urosrotilla vissiin) ja niin edelleen, en oo jaksanu kirjottaa ylös sitä sivutarinaa. Liekö sellanen ilmiö tuttu, että tuherrat hahmon nykysellään ja entisellään samaan kuvaan, yrittäen tuoda esille hahmon silloset ominaisuudet nykytavalla piirrettynä? Murkusta ainaki saa miljoona eri designiä aikaseks sillesä...
Varmaan sanomattaki selvää että jos erääntyneen sydämen iskee jonkun kroppaan ni tulokset on lyhytikäsiä. Olis vaan kiva tietää sekin, miten kauan siinä keskimäärin menee, kun käsitykseni mukaan moni sydänsiirto epäonnistuu.

Koiran kynnet on tarkotettu juoksemiseen eikä tappelemiseen, raateleminen kuuluu tehdä hampailla. Enimmäkseen. Kyllähän ne ensiapusuojautumiseen taitaa sopia. planeetanihmeet.wordpress.com/… Hyvä huomio tuo kynsihaavotus kyllä, en ole kiinnittäny siihe huomiota ennen (varmaan koska en muutenkaan piskipiireissä ole). Kyl jos yrittää koiruutta ja kissuutta kouluttaa johonkin temppuun, niin nopeasti se koira oppii käyttämään kuonoa asiassa joka onnistuu kissalta parhaiten tassulla.
Kylhän isolla koiralla kelpaa olla isot tassut, ei käy niiku quarterhevosille jenkeissä, että paino jakautuu pieleen tms. liian pienten kavioiden takia...

Onhan ne keskeneräsiä ja sillee, mutta mikäs tässä. Hirveästi kuvaideoita on päässä kyllä! Samalla kuvasin muitaki hahmoja, eli Deanyn naama on nyt nähtävissä: sta.sh/01s3dhcm559x
Reply
:iconwohwelii:
Wohwelii Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist
Täältä sitä tullaan röyhkeästi kaikkien errorien läpi. Armoa ei tunneta lagisuutta kohtaan!

Tää kuva on niin raaka. Ei vain siksi, että sydän hammaskalustossa roikkuvana, vaan koska Deadache ja sydän. Ja toi tarina mikä kätkeytyy mokomaan elimeen saa karvat nousemaan iholla ajattelemaan, et tää olento on jotain oikeesti niin sydämetöntä.  But.. I love it too..
Tykkään itse kuvassa tosta tekstuurista jonka oot saanut Deadachelle aikaseks. Lisäks tää mustavalkosuus toimii tosi nätisti punasena sykähtelevän verilöntin kanssa. Haluisin kyl silti mennä vähän näyttää viilaa noille Deden kynsille. Tsiisus, omani tippuvat kyl kateudesta.
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist General Artist
Niin sitä pitää, toveriseni! Erroreille näytetään närhet ja munat.

Deden täytyy poimiskella sydämiä sieltä täältä ku sen oma jäi jonnekin menneisyyden mustuuteen. Ja seki sen si täytyy tietenki tehdä mahdollisimman rumasti. Ihan pashka mörkö.
Ja noille kynsille sais kyl näyttää viilaa. Eikä ne muuten oikeesti ees oo noin pitkät, koska noin pitkistä kynsistä olis vaan haittaa, mutku niiden piirtäminen tommosiks kunnon kotkankynsiks on liian kivaa aaa.

Kiitän kommentista kovin!
Reply
:iconkhasuri:
Khasuri Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist Digital Artist
ugggghnnnnnnnnhhhnn mä vaan kelaan tota taustaa ja miten hahmo siihen istuu ja kelaan miten toi väri tuosta sydämestä on niin niin niin hieno. ja tuo taustatarina nosti kylmät väreet. deden naama ja silmät on myös todella mykistävän upeat. 
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist General Artist
Jopas si kelaajaksi rupesit! Mut oon kyl ridiculously happy et kelaat siinä hö hö hö, joten kiitostae paljon!
Reply
:iconkhasuri:
Khasuri Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist Digital Artist
mä kelaan ja kelaan ja kelaan aina vaaaaaaan.... ~~
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist General Artist
Kasse Kela.
No eip sillä, kelaan kyl itteki tota erästä ja siihen liittyviä jutskuja aika paljon.
...isosti paljon.
Reply
:iconkhasuri:
Khasuri Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist Digital Artist
Kasse KEla well 
Kasse Kelaisa 

hnnnnnG kelaatkohan sittenkään. mitä jos kelaamme samaa asiaa. kelaisimme sitä sitten. kelaatko. 
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist General Artist
Nyt tuli niin monta kelaa et kelasin tippuneeni kärryiltä.
Reply
:iconkhasuri:
Khasuri Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist Digital Artist
Voihan kela. 
Reply
:iconmartith:
Martith Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist Digital Artist
Very cool :O
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist General Artist
My sincere thank you's for this comment, fave and watch!
Reply
:iconmartith:
Martith Featured By Owner May 12, 2016  Hobbyist Digital Artist
You're welcome. I'll gladly follow your work and check what's new. Keep creating such awesome stuff! Floating Heart (DL's Purple) - F2U! 
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
May 12, 2016
Image Size
306 KB
Resolution
1004×666
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
834
Favourites
99 (who?)
Comments
32
Downloads
0
×